اخبار سایت
اطلاعیه شماره 2 : تاریخ برگزاری کنفرانس
به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند، تاریخ برگزاری دومین کنفرانس ملی محیط زیست سالم و توسعه پایدار در پرتو حقوق شهروندی چالشها و راهبردها به آذر ماه 1401 موکول گردید.
اطلاعیه شماره 1 : آغاز به کار وب سایت و سامانه ثبت نام و دریافت مقالات
به اطلاع کلیه پژوهشگران می رساند که دبیرخانه دائمی دومین کنفرانس ملی محیط زیست سالم و توسعه پایدار در پرتو حقوق شهروندی چالشها وراهبردها از تاریخ 3 آذرماه 1400 آماده دریافت مقالات شما پژوهشگران گرامی می باشد و پژوهشگران محترم می توانند از طریق سامانه کاربران نسبت به ارسال مقالات خود  اقدام نمای ...
مؤسسه آموزش عالی آپادانا از مهر ماه 1387 با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همت جمعی از اساتید نمونه و برجسته دانشگاه شیراز فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نموده است. این مؤسسه در حال حاضر در رشته های هنر و معماری، فنی مهندسی و علوم انسانی، در مقاطع مختلف كاردانی و كارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش كشور و هم چنین پذیرش های بدون آزمون این سازمان (بجز در مقطع ارشد)، دانشجو می پذیرد و امیدوار است در سال های آتی دوره های آموزشی خود را در رشته ها و مقاطع دیگر گسترش دهد. كلیه قوانین و مقررات مؤسسه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدارك تحصیلی دانش آموختگان مؤسسه مورد تأیید رسمی این وزارت می باشد.
پشتیبانی آنلاین از طریق واتساپ

پژوهشگران گرامی؛ پاسخگوی سوالات شما عزیزان از طریق واتساپ هستیم !

جهت ارسال پیام در واتساپ اینجا کلیک نمائید !